pitzi... :))))

:)) e duminica.. n-am nimic serios de scris.. dar ma plictisesc teribil.. deci o sa va arat niste poze.. :))) unele nu sunt de ras... serios! nu stiu cum pot sa existe astfel de.. femei.. :))) women are not people like us u know.. :))

De exemplu... duduia asta. 1: de ce ti-ai face o astfel de poza???!??!! DE CEEEE??
2: de ce ai pune-o pe hi5? de ce nu poti pur si simplu... s-o arzi?! ... :|



cat despre tanara din poza de mai jos.. :)) regret ca nu eram in mall la ora aia.. probabil as fi negociat repede cu ea.. si sigur ar fi acceptat bonuri de masa.. nu pare a avea standarde prea inalte.. :)) si eu am invatat sa nu mai fiu atat de selectiv.. ca niciodata n-o sa gasesti ce cauti.. :)) nu pot fi si bune si frumoase si destepte.. ce plm! :))))




A... stiti concursul ala de pe nush ce canal de muzica in care poti sa pleci la RIO? :)))) e inca un site de concentrare a prostiei.. pe langa hi5, cocalari si etc.. :)) si iata unde poti sa gasesti pedofilia in floare... ca micutza din imagine mai are ani buni pana sa atinga pubertatea si sa-i creasca.. "primul floc" ar zice TEO.. :)) :D in fine.. nu va mai lasati copiii nesupravegheati! mai ales in preajma calculatorului! :))) shit happens a lot!





Si ca sa incheiem intr-o nota mai vesela.. vom demonstra ca sintagma "Love hurts" nu e doar o metafora.. si ca.. uneori.. dragostea poate sa doara.. :))) in primul rand in fund.. :))) si daca mai are si spini.. deja... nici Eminescu n-ar fi putut s-o ilustreze mai bine...! :)) nu stiu ce-a fost in capul ei.. sunt aproape sigur ca n-o sa aflu niciodata... nici nu-mi pasa atat de mult.. prefer sa... ma amuz..



NU, nu sunt misogin... :)) nu toate femeile fac astea.. nu toate femeile sunt exagerat de proaste... dar... exemplele de mai sus imping limita mai departe decat as fi crezut-o posibil. :D
Posted on 16:08 by Dellon and filed under , , , , | 2 Comments »

2 comentarii:

Anonim spunea... @ 24 februarie 2009 la 21:07

Dupa cum bine observi, 3/4 sunt brunete/castanii. Sa te mai prind eu ca zici ca blondele's cele mai pitzi :))

Anonim spunea... @ 25 februarie 2009 la 21:35

Rectific... 4/4 sunt brunete...Numai ca a 4-a e vopsita blonda :)) Prima oara nu remarcasem radacinile :p

Trimiteți un comentariu

 
Clicky Web Analytics